Tarieven

 

Hoeveel kost het om een logo te laten ontwerpen? Of een mooie brochure? Logisch dat deze vragen je bezighouden. Maar ontwerpen is maatwerk. Toch niets is zo vervelend als vervelend als helemaal niet weten waar je aan toe bent. Daarom noem ik hier zoveel mogelijk prijzen. Wil je iets anders laten ontwerpen en ben je benieuwd of ik dat kan maken? Neem dan gewoon even contact op.

Logo ontwerp

Logo ontwerp: € 250,-

 

Huisstijl ontwerp

Ontwerp visitekaartje: € 55,-

Briefpapier: € 55,-

Envelop: €55,-

 

Ontwerp klus

Grafisch ontwerp

€ 55,- per uur

 

Het ontwerpen van folder, flyers en brochures is maatwerk. Maar gemiddeld doe ik 2 uur over het ontwerpen van een flyer. Maar wil je een exacte prijsopgave?

Neem dan contact op met mij.

DTP klus

Grafisch ontwerp

€ 55,- per uur

 

Voor grote klussen zoals een scriptie, brochure of boekje  bereken ik een prijs. Deze prijs is vast. Dus geen verrassingen achteraf. Heb jij een klus en wil je een prijsopgave?

Neem gerust contact op.

Mijn werkwijze

Het start altijd met een gesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen. Jij geeft aan wat je wensen zijn en ik stel zoveel mogelijk vragen. Als alles helder is, dan krijg je van mij een prijsopgave. Ik werk bijna altijd met vaste prijzen. Dus geen nare verrassingen achteraf.

 

Drukwerk

Wil je dat ik het drukwerk voor je regel? Geen probleem. Met de juiste contacten kan ik ervoor zorgen dat alles bij jou thuis of op kantoor wordt afgeleverd. Wil je zelf je drukwerk bestellen? Ook dat is mogelijk. Je krijgt van mij de juiste PDF bestanden aangeleverd volgens de richtlijnen van jouw drukker.

Contact

De Détépé Studio, Swanneblomstrjitte 2, 9051 EZ  Stiens

info@de-detepe-studio.nl, KvK 01180053 02

 

Telefonisch bereikbaar

06 – 14 13 14 56

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 13.30 uur

 

Kvk

01180053 02