Van idee tot drukwerk

 

Als startende ondernemer een logo nodig? Je wilt een opvallende advertentie plaatsen in de plaatselijke krant? Of je hebt nog eind van de week een flyer nodig om te verspreiden op een beurs?

 

Of het nu een eenvoudige flyer is of een compleet jaarverslag. Een advertentie of een brochure. Een oplage van 5 of 500.000 stuks. Met de juiste contacten kan ik drukwerk snel en vakkundig regelen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Hieronder zie je een hele kleine selectie van werk wat ik de afgelopen jaren heb gemaakt.

Logo ontwerp

Het ontwerp van een logo is een belangrijk onderdeel wanneer je begint met een bedrijf. Je wilt opvallen tussen andere logo’s, zodat mensen jouw bedrijf snel herkennen.

Vertel mij meer >

Flyer, folder of brochure ontwerp

Wil je reclame maken voor jouw product/bedrijf of dienst? Dan kan een flyer, folder of complete brochure heel handig zijn.

Vertel mij meer >

Diversen

Met een mooi ontworpen brochure kun jij je klanten goed informeren over jouw producten. Een professioneel ontwerp maakt hierbij het verschil. Want naast de informatie is natuurlijk ook het uiterlijk belangrijk.

Vertel mij meer >

Contact

De Détépé Studio, Swanneblomstrjitte 2, 9051 EZ  Stiens

info@de-detepe-studio.nl, KvK 01180053 02

 

Telefonisch bereikbaar

06 – 14 13 14 56

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 13.30 uur

 

Kvk

01180053 02