Hoi, ik ben Miriam grafisch ontwerper

 

Creativiteit speelt een grote rol in mijn familie. Mijn oudoom was kunstschilder, en mijn opa was directeur van een drukkerij. Het werken met vormen, compositie en de liefde voor drukinkt zit blijkbaar in mijn bloed.

 

Onder naam De Détépé Studio help ik  startende ondernemers, kleinbedrijf, reclame-bureaus, communicatiebureaus, verenigingen met het vormgeven van tekst en beeld. Dit alles doe ik vanuit mijn woning in Stiens. Ideaal, want ideeën krijg ik vaak op de gekste momenten.

 

Mis je een Fries accent, dan kan dat kloppen: Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek en werkte jarenlang voor een aantal reclamebureaus in Amsterdam en omgeving. In 2000 verhuisde ik met partner, dieren en Mac naar Friesland en in 2009 besloot ik voor mezelf te beginnen. Uiteraard als grafisch vormgever en dtp’er. Daarnaast ben ik moeder, echtgenoot, baasje van heel veel huisdieren, en werk ik part-time als 'zwemjuf'.

 

Ik vind het heerlijk om logo’s, huisstijlen en alles wat daarbij hoort te bedenken en uit te werken tot een mooi ontwerp. Wat mij vooral uitdaagt als grafisch vormgever is de vertaling van jouw wensen en ideeën naar een product waar we samen trots op zijn.

Mijn klanten aan het woord

Sinds 2014/2015 ben ik al klant bij De Détépé Studio en ik moet zeggen tot volle tevredenheid. Ik ben hier terecht gekomen, omdat dit een kleinschalige onderneming is en ik deze graag mijn steun geef, aangezien ik zelf ook klein ondernemer ben. De producten die ze voor me heeft ontworpen, zoals logo’s (heb 2 bedrijfjes), banners, flyers, visitekaartjes en autoreclame, worden altijd goed verzorgd. Ik ga zeker nog lange tijd gebruik maken van De Détépé Studio.

 

Fokelina Sijtsma

Lifestyle-4-you

Miriam (Détépé Studio) heeft voor mij een hele mooie folder en in dezelfde stijl een professionele banner ontworpen. Na een leuk gesprek is zij  gelijk met goede ideeën gekomen en hebben we samen een keuze kunnen maken. Mijn folder valt op tussen alle andere folders. De lay-out past helemaal bij mijn bedrijf. De banner is een eyecatcher tijdens de zwemlessen (o.a. bij het diplomazwemmen) of op de beurs. Miriam heeft alles voor mij verzorgd, van ontwerp tot drukken. Zoek je iets nieuws of iets anders, dan kan ik zeker De Détépé Studio aanraden.

 

 Barbara de Jong-Huls

 Zwemondernemingbarbara

Contact

De Détépé Studio, Swanneblomstrjitte 2, 9051 EZ  Stiens

info@de-detepe-studio.nl, KvK 01180053 02

 

Telefonisch bereikbaar

06 – 14 13 14 56

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 13.30 uur

 

Kvk

01180053 02